SVS PB-1000 Pro Subwoofer

SVS PB-1000 Pro Subwoofer

Bij homecinemafans is SVS een heel bekende naam, onder meer dankzij zijn high-end subwoofers. Met de PB-1000 Pro focust het Amerikaanse merk echter op het instapsegment. De Pro-modellen zijn een update voor de betaalbare 1000-reeks en zijn gericht op mensen die maximale baskwaliteit voor een minimum aan geld willen. De belangrijkste upgrade is de toevoeging van de uitgebreide DSP-controle via een app, waar de zwaardere modellen zo voor gekend zijn. Hierdoor is de sub heel gemakkelijk af te regelen, ook wanneer uw versterker niet over een aparte sub uitgang beschikt, wat in veel stereo opstellingen het geval is.  De PB-1000 Pro is de gepoorte versie van de SB-1000 en valt daardoor ook een stuk groter uit.  Een gepoorte subwoofer gaat meestal iets dieper, maar klinkt iets minder strak dan een gesloten baskast.  Vooral voor filmfanaten kan dit een goede optie zijn.

Deze subwoofer komt het best tot zijn recht in een kleine of middelgrote kamers, als aanvulling op boekenplank luidsprekers of sattelieten.

Van deze instapsubwoofer van SVS zijn er drie kleuredities verkrijgbaar. Naast de matzwarte uitvoering in houtfineer, is deze ook in zwarte of witte lak verkrijgbaar tegen meerprijs.

Prijs 949 incl.

(piano of white gloss + 100)
ModelPB 1000 Pro
Breedte38,1 cm
Diepte49,3 cm
Hoogte48 cm
Garantie5 jaar
Driver12 inch
VersterkerSledge klasse D MOSFET
Nominaal vermogen325 Watt
Piek vermogen820 Watt
Aansluitingenspeaker input, trigger,
unballanced in/out, wireless audio
Frequentiebereik19-270Hz +/- 3dB
Type subwoofergepoort
Gewicht19,3 kg