SVS SB-2000 Pro Subwoofer

SVS SB-2000 Pro Subwoofer

SVS SB-1000 Pro Subwoofer

Bij homecinemafans is SVS een heel bekende naam, onder meer dankzij zijn high-end subwoofers.  Een trapje hoger dan de 1000 reeks, maar duidelijk in een andere klasse.  Deze sub is voorzien van een 12 inch driver met hoge excursie en een krachtige 550 Watt klasse D versterker met volledig discreete MOSFET uitgang.  De subwoofer duikt onder de 20Hz met kamervullende, diepe bass en is daarbij verbluffend accuraat, waardoor deze ook een EISA award (en vele andere) in de wacht sleepte.  En dat in een verassend kleine kubusvormige behuizing met een zijde van kleiner dan 40cm.  Terug is deze subwoofer voorzien van de uitgebreide DSP controle via een app, waardoor deze sub heel gemakkelijk af te regelen is, ook in stereo installaties zonder aparte sub uitgang.  Wil je referentieklasse in de kleinst mogelijke behuizing met onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding?  Dit is ‘em.

Deze subwoofer komt het best tot zijn recht in een kleine of middelgrote kamers, als aanvulling op boekenplank luidsprekers of sattelieten.

Van deze instapsubwoofer van SVS zijn er drie kleuredities verkrijgbaar. Naast de matzwarte uitvoering in houtfineer, is deze ook in zwarte of witte lak verkrijgbaar tegen meerprijs.

SVS SB-1000 Pro

Op demo!

We hebben deze subwoofer in demo in een hifi- en surround opstelling.

onze prijs 1149 incl.

(piano of white gloss + 100)
ModelSB 2000 Pro
Breedte36,0 cm
Diepte39,5 cm
Hoogte37,2 cm
Garantie5 jaar
Driver12 inch
VersterkerSledge klasse D MOSFET
Nominaal vermogen550 Watt
Piek vermogen1500 Watt
Aansluitingenspeaker input, trigger,
unballanced in/out, wireless audio
Frequentiebereik19-240Hz +/- 3dB
Type subwoofergesloten behuizing
Gewicht17.5 kg