SVS SB-3000 Subwoofer

SVS SB-3000 Subwoofer

Bij homecinemafans is SVS een heel bekende naam, onder meer dankzij zijn high-end subwoofers. Met de SB-3000 kijk je al naar een subwoofer met referentiestatus. Normaal gezien heeft een gesloten sub een meer accurate, strakke bas, (perfect voor muziek) maar moet deze inboeten ten opzichte van een gepoorte sub wat betreft het laag (film). De 3000 reeks is echter dermate krachtig dat dit hier niet meer opgaat. Deze sub gaat tot onder 18 Hz, waardoor zelfs de laagste tonen perfect gereproduceerd worden. Uiteraard is ook deze sub voorzien van de smartphone app. Hierdoor is de sub heel gemakkelijk af te regelen, ook wanneer uw versterker niet over een aparte sub uitgang beschikt, wat in veel stereo opstellingen het geval is.

Deze subwoofer komt het best tot zijn recht in een middelgrote tot grote kamers, als aanvulling op de zwaardere boekenplank luidsprekers of vloerstaanders.

Van deze subwoofer van SVS zijn er twee kleuredities verkrijgbaar. Naast de matzwarte uitvoering in houtfineer, is deze ook in zwarte lak verkrijgbaar tegen meerprijs.

SVS SB-1000 Pro

Op demo!

Deze subwoofer hebben we op demo in hifi- en surround opstelling. Ervaar wat deze subwoofer kan doen bij speakers zoals de Quad S-5!

onze prijs 1599 incl.

(piano of white gloss + 100)
ModelSB 3000
Breedte38,5 cm
Diepte45,1 cm
Hoogte38,5 cm
Garantie5 jaar
Driver13 inch
VersterkerSledge klasse D MOSFET
Nominaal vermogen800 Watt
Piek vermogen2500 Watt
Aansluitingenspeaker input, trigger,
unballanced in/out, wireless audio
Frequentiebereik18-270Hz +/- 3dB
Type subwoofergesloten behuizing
Gewicht24,7 kg